RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 73

10 квітня 2024 року

Віденський університет економіки та бізнесу: академічна мобільність студентів факультету

Віденський університет економіки та бізнесу: академічна мобільність студентів факультету

Кафедра міжнародної електронної комерції продовжує співпрацю з Віденським університетом економіки а бізнесу, який є одним з топових університетів Європи.

Протягом 2023 року в австрійському університеті навчались дві студентки – Марія Тарасова (освітня програма «Готельно-ресторана справа») та Олена Страпчук (освітня програма «Міжнародна електронна комерція»), які вивчали дисципліни з економіки, менеджменту та бізнесу за стипендіальної підтримки.

Марія Тарасова: «Навчання у Віденському економічному університеті – це надзвичайна можливість не тільки поглибити свої знання у сфері економіки та бізнесу, а також отримати міжнародний досвід, який наразі є дуже цінним під час працевлаштування. Мій семестр за обміном у Відні пройшов дуже цікаво та продуктивно, я відкрила для себе багато нового, попрацювала в командах з іноземними студентами, отримала безліч нової інформації та розробила власний проєкт. Але міжнародний обмін – це не лише про навчання, це також про знайомство з новою країною, її культурою та мовою, і, звичайно ж, про зустріч з новими людьми. Тож, окрім навчання, мені вдалося знайти нових друзів, покращити німецьку мову і дослідити австрійську культуру. Я безмежно вдячна за чудову можливість здобути такий цікавий та корисний досвід».